Van Kasteren ICT

advies, verkoop en beheer

Van Kasteren ICT is gespecialiseerd in het adviseren van bedrijven in hun ICT-beleid en het leveren van kwalitatief hoogstaande automatiseringsproducten. Ook het aanleggen en beheren van zowel uitgebreide bedrijfsnetwerken als eenvoudigere thuisnetwerken behoort tot de specialiteiten van Van Kasteren ICT.

uw behoeften, onze expertise

De ontwikkelingen in de informatie- en communicatietechnologie en de telecommunicatie volgen elkaar in hoog tempo op. Voor buitenstaanders is het moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Van Kasteren ICT onderzoekt uw behoeften en brengt het aantal opties waaruit u uw keuze moet maken, terug tot het hoognodige aantal. Hierdoor behoudt u het overzicht en kunt u de juiste beslissing nemen.

dienstverlening van a tot z

Ook in een eventueel vervolgtraject blijft van Kasteren ICT uw aanspreekpunt. Van hardware-aanschaf tot installatie en van netwerkbeheer  tot beveiliging. Middels een aantal betrouwbare partners leveren wij tevens diensten als domeinregistratie, hosting en website ontwikkeling.

uw oplossing op maat gemaakt

Voor vele tevreden klanten hebben wij inmiddels oplossingen op maat geleverd. Graag zijn wij ook u van dienst en komen wij bij u langs om uw wensen en behoeften te inventariseren.

Heikantsebaan 4a | Berkel-Enschot
013 533 94 55 | 06 226 88 007